Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Chytří traséři a SuperBiker se pro letošní rok rozloučili se závodním pelotonem!

Publikováno | Sdílet:

Chytří traséři a SuperBiker se pro letošní rok rozloučili se závodním pelotonem!

Přesně 16 spokojených Super Bikerů a 48 Chytrých trasérů od tréninkového centra Alltraining.cz jste mohli potkat na letošním ročníku Kola pro život. A musíme uznat, že to byl opravdu povedený ročník, do kterého jsme navíc se svým novým a ambiciózním projektem značně promluvili

Jejich revírem je Kolo pro život. Jejich tempo je plynulé. Jejich protivníci jsou hlaďáky, křeče a jízda na větru. Muži z Alltraining.cz pracují ve dne v noci, aby Vás dovedli zdárně do cíle. Pojďme si ještě jednou v krátkosti připomenout, jak to celé vzniklo. Když máte hlavu otevřenou inovacím a pokroku, nové a skvělé nápady přichází snadno. A přesně tento popis odpovídá zakladateli tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz Vojtovi Beranovi. Snad i díky atletickým kořenům jeho rodiny již delší dobu sledoval službu vodičů, nebo lépe tempařů na běžeckých závodech. Především na maratonských a půlmaratonských distancích.

 No a když máte dost odvahy, nejste už tak vzdáleni myšlence, převést podobnou službu i do jiných sportovních odvětví. A tak se zrodil projekt Chytrý trasér. Projekt v cyklistickém světě tak ojedinělý, že o něm na začátku mnozí pochybovali. Tvrdili, že to prostě nejde a nacházeli důvody proč tuto myšlenku negovat. Ovšem Vojta Beran vždy našel více důvodů proč projekt zrealizovat. Už po prvním závodě bylo jasné, že se traséři uchytí. Během několika málo závodů se stali mezi širokou masou závodníků velmi populární. Nyní vše dospělo do takové míry, že závodníci už nevyhledávali traséry jen při závodě, ale dokonce už před závodem s prosbou o rady, nebo po závodě s cílem poděkovat jim za příjemné služby. S touto ideou celý projekt vznikal. A my jsme rádi, že se vše povedlo, jak mělo. Největší měrou se zasloužil samozřejmě duchovní otec hrdinů v oranžovém Vojta Beran, ale dík patří samozřejmě také samotným trasérům. Za brýlemi, helmami a dresy se vždy skrývali především zkušení závodníci. Někteří již bývalý se zkušenostmi z reprezentace, mnohdy i v několika disciplínách najednou, nebo stále aktivně závodící, jež si chtěli vyplnit například závodní pauzu dnem plným zážitků. A nebojte se, i v příštím roce tu pro Vás budou vaši Chytří Traséři!

Super biker si užil den jako profesionální závodník

Druhý projekt tréninkového centra Alltraining.cz je na KPŽ známou stálicí již 7 let. Na oblibě však rozhodně neupadá. Je to jednoduché. Zaregistrujete se, navíc zcela bezplatně a pak už jen čekáte. A když máte štěstí a patříte mezi vylosované, dostane se vám služeb a zázemí od profesionálních trenérů tréninkového centra Alltraining.cz Posledním letošním SuperBikerem se stal Vítězslav Žůrek, který se již dle úvodních slov při telefonické komunikaci velice těšil. A měl také na co. Hned po příchodu ke stánku se ho ujal trenér Martin Řehák a společně se tak pustili do práce. Nejprve probrat taktiku na tento specifický závod. Trať na Vysočině je velmi rychlá a navíc byla poměrně zima což je velmi zrádná kombinace. Často na jídlo nezbývá čas a v zimě energie rychle ubývá, proto trenér kladl Superbikerovi na srdce především pravidelný příjem energie v podobě suplementů firmy Nutrend. O to aby Vítězslav vždy věděl, kde na trati se nachází, bylo postaráno pomocí gps computeru Garmin. Poté se šlo na důkladné protažení a ještě důkladnější rozjetí v prostředí startu a cíle závodu. Bylo tak dostatek času projet si metr po metru velmi klíčové úseky závodu. Po předstartovní masáži doprovodili zástupci tréninkového centra Alltraining.cz na start a popřáli mnoho štěstí.

Do cíle přijel Vítězslav s úsměvem a celý den hodnotil velmi kladně. Nejvíce se těšil na svou výhru v podobě měsíčního online tréninku zdarma. Úsměv ho neopouštěl ani na velkém podiu, kam ještě před vyhlášením výsledků vystoupal, aby si přebral z rukou šéftrenéra Vojty Berana všechny své ceny a těší se, že ho povede tréninkem dál stejně jako Jana Strože, Jiřího Hudečka, nebo Michala Prokopa.

Pro letošní rok už Superbikerům odzvonilo, ale hned od prvního závodu KPŽ ročníku 2016 se můžete i vy pokusit stát se naším šťastným Superbikerem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT