Poradit
Potřebujete poradit?
Potřebujete poradit?

E-mail *

Váš dotaz *

Odeslat dotaz

Traséři od Alltraining.cz vyvedli peloton i Super bikera na proslulý vrch Oderské mlýnice

Publikováno | Sdílet:

Traséři od Alltraining.cz vyvedli peloton i Super bikera na proslulý vrch Oderské mlýnice

Seriál závodů horských kol Kolo pro život se nezadržitelně blíží ke konci a s tímto faktem jde ruku v ruce i neustále stoupající zájem o naše hrdiny v oranžovém, všem známé jako Chytří traséři. Široká veřejnost pohybující se na seriálu si na ně jednoduše zvykla a vyhledávají je čím dál víc. A v této bahenní lázni. Chladném a deštivém počasí, byly tyto rady o to cennější.

Oderská mlýnice patří mezi úplně nejstarší závody seriálu. Odry byly po dlouhá léta místem, kde se odehrávaly vůbec poslední boje o body do celkového pořadí. Nyní zaujala předposlední pozici, ale na návštěvnosti, či snad dokonce prestiži jí to ani v nejmenším neubralo. Každý kdo si na místní trati někdy zazávodil, uzná, že závod tu začíná až zhruba po 20 kilometrech. Tehdy vás totiž přivede smyčka trati zpět do prostoru zázemí a startu a vy začnete stoupat na vrchol legendární Mlýnice, kde si může každý zažít neuvěřitelnou atmosféru podobající se stoupáním na závodech Grand Tour. Vzhledem ke zmíněnému faktu je důležité, zvolit správné tempo do těchto úvodních kilometrů. A od toho tu jsou přesně naši traséři. Díky jejich zkušenostem a metodice tréninkového centra Alltraining.cz dokázali všechny, jež se rozhodli je následovat, dovést až do zdárného cíle. Dle slov naší stálice traséra Honzy byl největším problémem většiny závodníků špatný návyk v závodění. Tím bylo myšleno zbytečné přepálení tempa v krátkých brdcích a úplná stagnace tempa na následujícím rovném úseku. Proto se Honza své svěřence snažil naučit plynulou jízdu, kdy se společně snažili co nejdéle udržet rychlost nabranou pod kopcem a po jeho překonání opět postupně zrychlovat a hlavně využívat výhody jízdy ve skupině. Pamatujte, že do konce seriálů zbývá poslední závod, proto pokud i vy chcete vyzkoušet výhody metodického vedení Chytrých trasérů, neváhejte a již tuto v sobotu v Novém městě na Moravě se jim svěřte při závodě do péče. Ti z vás co se budou chtít správně připravit i před závodem neváhejte navštívit oranžový stánek Alltraining.cz s jejich metodickým rozjetím a rozcvičením. Začínáme v 10:00.

 

Super Biker zažil den jako profesionálové na Grand Tour

Výživa, rady ohledně taktiky, předstartovní masáž,  připravený dres, kolektivní protažení,  vedené rozjetí ,davy hlučících fanoušků a pomalovaná silnice, to vše v sobotu zažil David Jungwirt, který se stal naším šťastným vylosovaným Super Bikerem. Od první chvíle, kdy David dorazil k našemu oranžovému stánku, se mu začali plně věnovat hned dva trenéři tréninkového centra Alltraining.cz. Zkušený trenér Vojta Beran i Martin Řehák se mu během krátké chvíle snažili předat co nejvíce informací o profilu i zákeřnostech trati, problematice výživy v průběhu závodu v chladném počasí i o závodění samotném. David absolvoval s celým závodním týmem Alltraiinig.cz krátké protažení a pak se pod vedením trenérů vyrazil rozjet, aby připravil organismus na nadcházející zátěž. Těsně před startem dostal ještě předstartovní masáž pro lepší prokrvení nohou a šlo se na to. Po příjezdu se David stejně jako většina závodníků přišel pochlubit svým bahenním makeupem a hned nám sdělil, že je se svým výkonem spokojený. Nejvíce si chválil rady ohledně stravování v průběhu závodu, kdy plně otestoval produkty firmy Nutrend a rady trenérů, kteří ho varovali, aby v chladném počasí nepodcenil příjem od samého začátku. Poté si šel dát zaslouženou sprchu, aby mohl být na konci dne připravený vystoupat na velké podium, kam si vzal i své dvě ratolesti a jako opravdový šampion na Grand Tour tak zvednout vítězně ruce nad hlavu. Dle jeho úsměvu bylo znát, že si den opravdu užil a již teď se těší na měsíc online tréninku zdarma, který od tréninkového centra Alltraining.cz dostal. A pokud i Vy chcete zažít jeden závodní den jako profesionální závodník neváhejte, v letošním roce už je pouze jedna šance.

 

Pro závod 3.10. 2015  KPŽ Vysočina Arena Tour České spořitelny Super Bikeři 2. 10. 2015.

Vylosovaní budou telefonicky kontaktováni.

Vy, co jste neměli štěstí, nebo máte ostych, neváhejte se stavit v našem stánku při každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet na závod.

Začínáme vždy v 10:00 u našeho stánku v prostranství cíle.

Těší se na Vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

KOMPLETNÍ REPORTÁŽ NAJDETE V NAŠÍ FOTOGALERII

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT